Recrutări [H] - Alătură-te echipei noastre

Moderators: Super Game Master, Game Developer, Game Master

User avatar
ZeyZ01
Posts: 3
Joined: 16 Apr 2020, 17:34

09 Jul 2020, 16:27

Nume în joc: Malpraxis
Prenume: Sebi
Vârstă: 22
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Jaman#0555
Minute petrecute pe joc: 18k + numai pe un caracter.
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): intre 10-14h + de la ora 22:00 pana dimineata buna
Scurtă descriere: Sunt o fire calma, intelegatoare, imi place sa socializez si sa ajut playeri.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Block-chat din cauza unor injuraturi cu un player,
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Ma consider potrivit pentru Gradul de H din cauza faptului ca sunt o persoana calma, prietenoasa, imi place sa socializez si sa imi fac prieteni noi, plus consider ca, cunosc destul de bine jocul in sine si sa ajut la dezvolarea lui.
User avatar
GlontzVidia
Posts: 3
Joined: 09 Jul 2020, 16:56

09 Jul 2020, 17:09

Nume în joc: GlontzVidiaR
Prenume: Razvan
Vârstă: 21
Adresă de Discord (obligatoriu)*: GlontzVidiaR#3378
Minute petrecute pe joc: 5500 pe acest caracter
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): 7-12h * de la 7;30-15-30 vreo 3-4 ore si de la 16.30-22.30 nonstop + mai mult in weekend-uri)
Scurtă descriere: M-am jucat metin de la 10 ani cred, si cunosc cam tot ce se poate sti despre pvp/pvm (metin in general). Ma atrage serverul chiar daca nu joc de mult timp si simt ca pot ajuta si pe altii chiar daca nu am mult timp pe server.Desi cred ca se poate vedea consistenta avand in vedere data la care m-am apucat de el (5500 minute in 8-9 zile cred).
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Nimic de genul. De obicei nu raspund injuriilor sau altor tentative.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Cum am spus mai sus cunosc cam tot ceea ce se poate cunoaste despre metin, am ajuns incet-incet sa cunosc si acest server si ma simt in stare sa raspund/ajut orice player nou care va avea nevoie de un raspuns. Din cate am inteles se doreste ca acest server sa fie facut international. Avantajul meu este ca detin o diploma de CAE(Cambridge Advanced English) , asta insemnand nivel C1 la engleza. Deci nici o problema in comunicarea cu alti jucatori in limba engleza. Calm, cu capul pe umeri, bun simt. Cred ca s-a zis tot ceea ce era de zis in legatura cu mine mai departe ramane sa decideti dvs. daca doriti sa ma cunoasteti sau sa lucram impreuna pentru a ajuta comunitatea :)
User avatar
Aallyah
Posts: 3
Joined: 05 Apr 2020, 18:52

09 Jul 2020, 19:42

Nume în joc: Aallyah
Prenume: Nicoleta
Vârstă: 21
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Nicoll#3012
Minute petrecute pe joc: 28686 pe contul principal si peste 70k pe conturile pvm
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): 10-15h ... de la ora 10 pana la 20-21 si de la 22-23 pana dimineata la 04-05
Scurtă descriere: Imi place sa cred ca sunt o persoana calma ,corecta , amabila , punctuala si "de ajutor " atunci cand oamenii au nevoie . Imi place enorm de mult sa ofer rabdare si atentie oamenilor , evitand mereu o confruntare verbala inutila , consider ca ne jucam din placere nu pentru a ne etala "cultura" limbajului neadecvat pe joc.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Nu 🙂
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Ma consider potrivita pentru acest grad deoarece stiu sa delimitez si sa ma adaptez oricarei situatii de stres si raspund cu calm oricarei persoane , avand foarte mult timp liber majoritatea timpului o petrec pe joc( farmand ) deci il cunosc foarte bine si pot sa ajut pe oricine are nevoie de un sfat si nu in ultimul rand fiind o persoana corecta imi face placere sa anunt anumite probleme pe care le intampin pe joc si care ar putea fi folosite in folosul nostru 😇
User avatar
Abazagorath
Posts: 1
Joined: 10 Jul 2020, 12:28
Location: Undeva departe !

10 Jul 2020, 12:45

Nume în joc: Abazagorath
Prenume: Denis
Vârstă: 21
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Hazzy#3989
Minute petrecute pe joc: 9,8k si inca cresc
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): Pot sa stau cam de dimineata pana seara pe la 1:30, poate chiar si mai mult !
Scurtă descriere: Sunt o fire mai vulcanica, si ma enervez super usor, dar mai mereu incerc pe cat de mult posibil sa nu o fac si sa evit conflictele. In rest, imi place sa vorbesc cu lumea, imi place sa ajut cat de mult, cand pot si cum pot!
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Da, am avut un Block-Chat 30 de minute.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Ma consider potrivit pentru ca, am destul de mult timp la dispozitie, am invatat si server-ul destul de binisor, si mai invat in continuare, raspund cam la toate pm-urile, am ajutat destul de multi playeri cu informatii, si inca o sa continui sa o fac, imi place sa ajut lumea cat de mult se poate. Ma descurc foarte bine si in limba Engleza in caz ca trebuie !
User avatar
SkizoSkil
Posts: 6
Joined: 18 Jun 2020, 15:59

10 Jul 2020, 13:15

Nume în joc: SkizoSkil
Prenume: Andrei
Vârstă: 22 ani
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Andrei1998#3689
Minute petrecute pe joc: 20 000 +
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): intre 8 si 12 ore. De la 8 la 17 si de la 21 la 00.
Scurtă descriere: Sunt o fire comunicativa, dornica de imbunatatia serverului. Am incercat sa vin cu idei si propuneri pe care le-am comunicat lui Jotaro si Destiny, daca a fost cazul.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Nu am avut sanctiuni
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Chiar si acum, cand nu sunt helper, ajut jucatorii incepatori care imi trimit mesaje, iar daca vad o nerespectare a regulilor sau un bug, dau mesaj helperilor online pentru remedierea lor ( pot confirma Diana, Sempai, Iza, Valeska). Ma consider capabil sa devin helper si sa ajut echipa Metin2 Rodnia.
User avatar
[H]Gadel
Helper
Helper
Posts: 8
Joined: 30 May 2020, 19:13

10 Jul 2020, 15:00

Nume în joc: Kyan
Prenume: George
Vârstă: 17
Adresă de Discord (obligatoriu)*: George#2460
Minute petrecute pe joc: 32k pe pvm si 14k pe pvp
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): de la 5h pana la 15h, in funcție de programul meu din ziua respectiva; de la ora 12 (amiaza) pana la ora 3 (dimineața) in cazul in care sunt foarte liber; oricum ar fi, doar in intervalul menționat pot sa fiu online
Scurtă descriere: Sunt o persoana linistita, căreia ii place sa rezolve lucrurile intr-o maniera calma, lipsită de agresivitate. Totodata, unul dintre lucrurile cu care nu vreau sa fiu niciodată asociat este furtul/înșelăciunea, ceea ce ma face sa fiu cât mai just și mai obiectiv in luarea oricărei decizii. Ma consider o fire sociabilă, prietenoasa, cât și una căreia ii plac provocările, motiv pentru care am decis sa fac aceasta aplicație pentru gradul de helper.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Din câte îmi amintesc, am avut 2 blocări ale chatului de când ma joc Rodnia2, una de 5 minute, iar cealaltă de 20.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Ma consider potrivit pentru gradul de helper întrucât, pot spune ca dispun de timpul necesar pentru a fi cât mai implicat (sunt la liceu, iar acum sunt in vacanta). De asemenea, pot sa afirm ca am niște cunostinte solide când vine vorba de server, fiind mereu de ajutor când primesc diverse intrebari de la jucatori. Doua trăsături care ma definesc sunt dreptatea și obiectivitatea, motiv pentru care pot afirma faptul ca, din funcția de helper, voi avea aceeași atitudine fata de orice jucator. In ceea ce privește limbile străine pe care le vorbesc, am un nivel foarte avansat la engleza, cât și unul decent la germana, astfel încât voi putea oferi suport și altor 2 comunități, pe lângă cea română. Fiind un om căruia ii place seriozitatea, pot sa va asigur ca as fi un helper mai mult decât competent.
User avatar
[H]Apollo
Helper
Helper
Posts: 32
Joined: 15 Mar 2020, 20:10

10 Jul 2020, 21:23

Nume în joc: xXApoloXx
Prenume: Alexandru
Vârstă: 24
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Solder828#6410
Minute petrecute pe joc: 73,001 minutes. (51 days )
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): 17:00-1:00 (undeva la 8 ore pe zi dar depinde)
Scurtă descriere: Sunt un tip de treaba,amuzant,tin la gluma cat timp este in limita bunului simt. Sunt o fire saritoare,imi place sa ajut lumea cu orice pot.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Nu.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Consider ca sunt potrivit deoarce am ceva vechime pe joc,stiu imi mare parte jocul atat pvm cat si pvp .
User avatar
qAir
Posts: 3
Joined: 30 Jun 2020, 08:16
Location: Targoviste

11 Jul 2020, 14:17

Nume în joc: xInsideOfYou
Prenume: Ionuț Alexandru.
Vârstă: Am vârsta de 20 de ani.
Adresă de Discord (obligatoriu)*: AirOne#2944
Minute petrecute pe joc: 11,000+
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): Pot sta zilnic între 4 și 10 ore, în special seara ( După ora 00:00 până dimineața).
Scurtă descriere: Mă numesc Ionuț, sunt din Târgoviște și sunt o persoană ambițioasă. Sunt punctual și activ în toate activitățile în care sunt implicat. Sunt responsabil dar și glumeț, acolo unde este loc. Ca ocupație în timpul liber am calculatorul, care de altfel este și pasiunea mea. Îmi place să empatizez cu persoanele aflate la nevoie, asta contribuind la dezvoltarea personală.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Da, am avut. Pentru vorbe ușoare ( mute ul fiind foarte scurt). Sau pentru glumele între prieteni care au fost considerate de catre staff încălcarea regulamentului dar, ceea ce contează este că am plătit pentru greșelile făcute. Ban nu am avut niciodată.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Consider că sunt potrivit pentru această funcție deoarece îmi place să lucrez cu publicul, cu oamenii în general, având aceeași ocupație si in realitate, consider că este un avantaj. Lucrez in realitate cu publicul de 2 ani de zile, in cadrul companiei KRUK Romania, și consider că această activitate te ajută să te dezvolți inclusiv pe plan personal, iar asta mă face o persoana potrivită pentru funcția de helper. In continuare , consider că sunt potrivit deoarece știu să mediatizez conflicte între playeri, știu să îmi fac o legătură practic între player și staff, iar asta ar schimba percepția playerilor cu privire la staff. Mai departe, consider că dumneavoastră decideți cine este și cum este compatibil cu această funcție iar eu, aștept cu interes decizia dumneavoastră.

Mulțumesc anticipat!
User avatar
ksmr41
Posts: 1
Joined: 12 Jul 2020, 04:37

12 Jul 2020, 05:00

Nume în joc:TheCream
Prenume:Alex
Vârstă:17
Adresă de Discord (obligatoriu)*:Alex02 #0632
Minute petrecute pe joc:8-9k minute pe acesta
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):4-12 (stau destul de des si noaptea , pana la un 3-4 )
Scurtă descriere: Bună ziua/seara , mai pe scurt , mă descurc bine la comunicarea cu playerii , răspund repede la pm-uri , incerc cât mai mult să ajut cum pot , si o sa incerc să ajut cum pot eu mai bine la acest server in cresterea lui , am si simt de umor dar nu să se întreacă limita :D .
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:Nu ,
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Mă consider potrivit pentru că : Am mult timp liber , tiner fiind , pot ajuta mult la server , cunosc binișor serverul pot spune , am experientă in metin in general , stiu mai multe limbi (română , engleză , germană ) si vreau să ajut prin a fii un Helper si a ajuta alti playeri . multumesc anticipat !
User avatar
Heraklyon
Posts: 4
Joined: 18 Nov 2019, 20:06

12 Jul 2020, 21:06

Nume în joc: PrinceIgor
Prenume: Robert
Vârstă: 22
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Robertt#2513
Minute petrecute pe joc: 34k
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): in momentul de fata si cate 10 ore, de la 16 la 04:00
Scurtă descriere: Ma numesc Robert, am 22 de ani si locuiesc in Timisoara, sunt o fire prietenoasa si calma.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Nu am avut antecedente pe joc.
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Pentru ca imi place Rodnia2 si cunosc acest joc in marte parte.
Locked